Opinia lui Prunea: ”Nu va semna cu Dinamo”


Dinamo e obligată astăzi să câștige cu CSU Craiova chiar dacă are șase înfrângeri consecutive în campionat și nu stă deloc bine în clasamentul Ligii 1. Florin Prunea a prefațat meciul cu oltenii și consideră că Mircea Rednic nu va accepta oferta ”câinilor”. Fostul portar a fost într-un conflict deschis cu Mircea Rednic în 2019, atunci când el a venit ca președinte după ce antrenorul a fost dat afară de la Dinamo. Cei doi au ajuns și la Tribunal.

”Au avut atitudine la Timișoara, dar acum se întorc la campionat, o deplasare complicată la Craiova. Foarte greu va fi pentru Dinamo, în continuare. Din câte știu, Rednic nu va semna cu Dinamo. Nu-l văd eu să se arunce cu capul înainte, pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini.

Va fi un an foarte greu! Datoriile sunt mari de tot și trebuie cumva acoperite. Cred că ar trebui să mai aducă jucători, dar important este să-și pună și un antrenor. Păcat că s-a stricat această relație cu Bonetti. Cred că mai merita o șansă, dar a venit acest șoc cu FCSB. A aruncat tot în aer, un moment greu”, a spus Florin Prunea potrivit Prosport.

Citește și:

Românul care-și ajută semenii fiind consultant educațional în Anglia

Previous Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre revenirea lui Nicolae Badea la echipă
Next Dorin Șerdean, anunț important: ”Nu s-a înscris”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *