Omul lui Negoiță care i-a ajutat pe spanioli să distrugă Dinamo: ”Nu se poate”


Spaniolii fac orice pentru a falimenta clubul Dinamo, dar au fost ajutați să ajungă în acest punct. Unul dintre oamenii care a avut o influență foarte mare în acest lucru este Marius Iorga, om de încredere al lui Ionuț Negoiță, care l-a transformat din simplu reporter sportiv la Digi Sport în șeful scouterilor la Dinamo doar pentru că jucau fotbal la Rin împreună.

Înainte să preia Dinamo spaniolii, Rufo Collado a venit undeva prin luna iulie pentru a testa terenul și a afla informații importante din club. El a fost preluat de Marius Iorga, care s-a transformat în omul de încredere al ibericului și a fost pentru el atât șofer, cât și prieten de nădejde, ba mai mult a contribuit și la transferuri, el fiind cel care l-a recomandat pe Janusz Gol și pe Vlad Achim. Iorga este omul care nu este doar apropiat de Negoiță și de Rufo Collado, ci și de frații Becali.

Gabi Răduță a avut o experiență neplăcută recentă cu Marius Iorga.

”„M-am dus cu Radu (n.red. – Birlică, director de marketing al clubului Dinamo) să bem o cafea la un hotel și când am ajuns acolo erau și toți spaniolii, vreo zece, dar a apărut și «spaniolul» Iorga.

Am crezut că e spaniol fiindcă nu m-a salutat când a intrat acolo. A venit la jumătate de metru de masa noastră și…am crezut că e vorbitor de limbă spaniolă…Nu m-a deranjat gestul, dar am rămas așa…” a dezvăluit Gabi Răduță la ProSport Live.

Radu Birlică a completat: „Nu se poate să treci pe lângă un om, un fost coleg de birou și să nu spui «Bună ziua» ! Ține de bun simț”.

Citește și:

Situația românilor care vor refuza vaccinul anticoronavirus: ”Doar prin aceste detalii”

Previous Bourceanu, mesaj de susținere pentru Dinamo: ”Sper”
Next Fostul antrenor dă verdictul: "Din partea lor nu am nicio speranță"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *