OMUL GROZAV Gestul superb făcut anul trecut în memoria lui Hîldan


Gicu Grozav nu este doar un fotbalist foarte bun, ci și un om cu suflet mare. Fotbalistul care a semnat săptămâna aceasta un contract pe 2 ani cu echipa din Ștefan cel Mare, a făcut un gest superb, chiar în urmă cu 1 an, când se sărbătoreau 17 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan.

El a câștigat o licitație pentru tricoul ”Unicului Căpitan”, pentru care a plătit 11.000 de lei, bani care s-au dus în contul lui Dan Cucu, care s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancerul. Atunci era în lotul naționalei României, pentru dubla cu Kazahstan și Danemarca, acum va merge pentru prima dată la mormântul celui care și-a dat viața pe teren pentru Dinamo.

”Pentru mine când vorbesc despre Cătălin Hîldan mi se ridică părul pe mâini. De-abia aștept să merg la cimitir, n-am fost niciodată. Este un jucător care a dat totul pentru Dinamo, înseamnă totul pentru Dinamo. A fost o licitație pe care am câștigat-o, mi-am făcut și mie un bine, că am luat acel tricou cu Cătălin Hîldan și am și donat o sumă de bani pentru Dan Cucu”, a declarat astăzi Gicu Grozav.

Citește și:

După ce i-a pedepsit, Niculescu a trecut la amenințări: ”Asta trebuie să văd”

-->
Previous După ce i-a pedepsit, Niculescu a trecut la amenințări: ”Asta trebuie să văd”
Next Mesajul lui Cristi Hîldan în cea mai dureroasă zi pentru fanii dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *