Omul gata să se arunce în haosul de la Dinamo


-->
Ion Marin (67 de ani) a declarat la Playsport Live că este gata să ajute Dinamo, chiar și fără pretenții salariale sau de altă natură. Fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare trage mai multe semnale de alarmă și spune că este deja foarte târziu pentru organizarea noii echipe. Mai mult, acesta le dă o veste proastă fanilor din Ștefan cel Mare. Nu se poate vorbi, în haosul de la Dinamo, despre promovare.

„Nu sunt implicat absolut deloc acolo, nu am nicio funcție oficială și probabil că nu voi avea. Eu am răspuns cu plăcere solicitării domnului Zăvăleanu, dar grupul acela nu are nicio calitate oficială de a decide ceva. Noi nu decidem nimic, sunt doar niște consultări, despre care nu putem spune că au dat roade prea multe.

Pașii la care se referea că trebuie făcuți încă nu s-au făcut. Domnul Zăvăleanu a spus că are niste pași. Numirea președintelui, președintele să numească grupul tehnic și de acolo să înceapă să se deruleze toate celelalte”, a reacționat Ion Marin la Playsport Live.

„Dacă nu greșesc, mai este o lună de zile până la începerea campionatului. Nu este timp absolt deloc că să pregătești echipa a doua. Nu vei putea, din punct de vedere financiar nu ai nicio șansă se aduci jucători de valoare

Situația e incertă în continuare, mie îmi pare rău că în primul rând nu s-au refăcut structurile de conducere ale clubului. Făceți-o, că nu ai timp. Eu trag un semnal de alarmă, pentru că s-a vehiculat că s-ar dori ca Dinamo să promoveze din primul an în Liga 1. După părerea mea nu este posibil așa ceva”, a mai spus fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare.

Ion Marin: „Da, ajut cu orice pot”

„Noi facem niste schimb de mesaje pe telefon. Eu, să mă apuc să spun că jucătorul acesta e bun și poate face față, ar trebui să îl cunosc în primul rând. În privința lui Lazăr, chiar daca are o vârstă, poate fi util, din mai multe puncte de vedere. Este un copil care a jucat la Dinamo, știe ce înseamnă Dinamo și îi poate modela și pe ceilalți. Dar nu am cum să mă exprim despre ceilalți jucători.

Vă informez, vă declara oficial, vă spun direct. Da! Ajut din toate punctele de vedere, cu orice pot, fără să am o funcție oficială, pentru că sunt sub contract cu FRF. Nu am pretenția de salariu, de funcții, dacă este nevoie să îmi spun o părere, o fac cu mare placere.

Eu sunt sub contract cu FRF, sunt clauze foarte clare în acest contract, dar problema pe care o ridicați este mult mai complicată. Vorbim de un Dinamo într-o dezordine extraordinar de mare, care nu poate asigura absolut nimic. Contracte, transferuri, grup tehnic, nu avem președinte.

Această colaborare, care va trebui să existe, ar trebui să fie o colaborare extraordinare extraordinară, ca să avem succes. Cine crede că liga 2 este ușoară și că se vă promova din primul an, se înșală. Nu are nicio șansă, așa cum este acum.”

„De ce se trage de timp?”

„Din punctul meu de vedere, Saftica este salvarea lui Dinamo. Este centrul de pregătire extraordinară. Dar te găsești în situația în care doctorul pleacă, bucătarul pleacă, magazinerul pleacă…

Eu nu înțeleg de ce se trage de timp și nu se întrunește AGA?! Eu știu că domnul Șerdean este acționar majoritar. Eu credeam că Șerdean, ca acționar majoritar, ar trebui să caute soluții financiare, între prietenii pe care îi are, să participe la consolidarea financiară a lui Dinamo, ca să facă față. Nu să caute să își dea acțiunile!! El și-a luat acțiuni ca să caute să le dea?!”, a încheiat Ion Marin la Playsport Live.

Citește și:

Elevii nu vor mai putea fi exmatriculați. Modificări multiple în noul regulament școlar

Previous Un fost dinamovist a semnat cu CSA
Next Încă un jucător vrea să plece de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *