Omul de legătură al lui Cortacero la Dinamo: ”Stai liniștit, vom veni”


Pablo Cortacero este în continuare acționarul majoritar al lui Dinamo prin firma Lotus al cărui unic administrator a devenit după ce Negoiță i-a poruncit lui George Drăghia să facă această mutare pentru a scăpa patronul de la Rin de orice responsabilitate în legătură cu clubul din Ștefan cel Mare. Pablo Cortacero nu are de gând să cedeze acțiunile clubului și încă mai încearcă să țină legătura cu oameni de la Dinamo.

”Niciun semn de viață de la Pablo Cortacero. Tot încearcă pe căi virtuale și ce-o mai fi în capul lui să dea de înțeles lumii că el este în continuare acționar, că el va aduce foarte multe milioane, că el va face un proiect serios. El e dispărut înainte de luna ianuarie. Din ce știu, singura comunicare pe care o avea era cu domnul Șerdean, când era aici, apoi când a dispărut Șerdean, nu a mai avut comunicare. El era un fel de portavoce.

Tot așa mai ținea legătura cu anumiți jucători pe care îi adusese, dar acum ei nu mai sunt aici. Știu că inclusiv Magaye spunea că îl mai contacta, nu neapărat Cortacero, ci cât oamenii lui. O dată la două săptămâni: ”Ce faci? Cum ești? Stai liniștit, că vom veni.” Adică ei continuau lista de minciuni”, a declarat Mario Nicolae pentru realitateasportiva.net.

Citește și:

România Frumoasă. Alergare, MTB și mult parfum de struguri

-->
Previous Ioan Mărginean: „Eu nu neg”
Next Antrenorul care vrea să o ducă pe Dinamo în Liga Campionilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.