Omul de la FCSB care știe tot despre ”câini”


Dinamo are un mic dezavantaj înaintea meciului cu FCSB. Care să sperăm că nu va fi atât de important și pe care Dusan Uhrin va reuși să-l anihileze. Un om de la FCSB îi cunoaște foarte bine pe aproape toți jucătorii din lotul ”câinilor”. Este vorba despre Marius Dima, fostul preparator fizic al echipei din Ștefan cel Mare.

Marius Dima a venit pe 3 iunie 2019 la Dinamo, împreună cu Eugen Neagoe. El a făcut pregătirea de vară cu echipa, dar și-a dat demisia pe 9 august, când echipa era în cădere liberă și când și-a dat seama că Neagoe nu va reveni prea curând lângă formația din Ștefan cel Mare după infarctul suferit în timpul meciului cu Universitatea Craiova.

După două săptămâni de pauză, Dima a mers la FCSB și a fost de la început în staff-ul lui Bogdan Vintilă. Și are în luna septembrie 3 victorii în campionat și un egal contra lui CFR Cluj.

Cu un singur jucător care va fi titular sâmbătă seara nu a lucrat Marius Dima. Este vorba despre Ante Puljic, croatul care a venit abia în luna septembrie la Dinamo.

Citește și:

GALERIE FOTO De la campioni la viitori învingători în Derby de România

-->
Previous GALERIE FOTO De la campioni la viitori învingători în Derby de România
Next Trei jucători indisponibili pentru Dusan Uhrin în Derby de România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *