Omul care vrea să o salveze pe Dinamo


Jonathan Rodriguez (31 de ani), mijlocașul adus de Dinamo de la CFR Cluj, are gânduri mari în Ștefan cel Mare. A dezvăluit că-și va da silința să susțină evitarea unei drame pentru „câinii roșii”.

Jonathan Rodriguez a fost boom-ul oferit de conducerea dinamovistă în acest mercato. Mijlocașul adus împrumut de la CFR Cluj a debutat deja în tricoul „câinilor”, în amicalul cu Popești Leordeni, scor 1-2, evoluând în prima repriză.

„M-a impresionat din prima cu caracterul lui, în afară de faptul că este fotbalist adevărat. Îmi pun bazele că va face diferența”, a spus Flavius Stoican despre sud-american.

„Vreau să ajut echipa să scape de această situaţie. Ştiu că e o echipă mare, vreau să dau totul, să ajut clubul și suporterii. Sincer, nu mi-e frică de situația în care e Dinamo. Ştiu ce jucători avem şi am încredere.

Am ales Dinamo pentru că e o echipă mare și vreau să o salvez de la retrogradare. Am jucat 45 de minute, momentan, şi m-am simţit bine. Cu două-trei antrenamente sper să ajung 100% pentru duminică”, a explicat Rodriguez.

Citește și:

Cum arată gazonul de pe stadionul Dinamo

-->
Previous Veste foarte bună pentru jucătorii lui Dinamo
Next Ionel Ganea îl pune la punct pe Mihai Stoica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.