Omul care l-a adus pe Dusan în Liga 1 explică: ”Este antrenor de play-off”


Dusan Uhrin este antrenorul care a luat-o pe Dinamo de pe ultimul loc și a urcat cu ea până pe 9, dar a și calificat-o în premieră în ultimii ani, în semifinalele Cupei României. Chiar dacă a avut extrem de multe probleme. A fost neplătit, atât el, cât și jucătorii, dar a și fost sabotat din interior.

Gheorghe Chivorchian, omul care l-a adus pentru prima dată pe Dusan Uhrin în România, la Poli Timișoara, explică de ce Dinamo a ajuns în această situație.

”Pentru mine ce se întâmplă la Dinamo este o surpriză neplăcută. La începutul sezonului au anunțat că au ca obiectiv calificarea în play-off, iar ei i-au dat drumul lui Dan Nistor, unul dintre cei mai buni jucători. Dinamo era foarte aproape să nu primească licența dacă nu făceau suporterii acel gest.

Un singur mandat l-am avut pe Dusan Uhrin. Eu l-am adus la Timișoara. Dusan Uhrin este antrenor de play-off. Dinamo din vară până acum a schimbat atâția antrenori… Toți se plâng de latura financiară și de alte lucruri care nu depind de antrenor”, a declarat Gheorghe Chivorchian la Prosport Live.

Citește și:

EXCLUSIV Pelerinajele din Israel, sistate până se rezolvă situația în Palestina

-->
Previous Prunea reacționează după escapada de la Iași: ”Lucruri grave”
Next Dusan Uhrin a reziliat. Informații de culise despre plecarea antrenorului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *