Omul care-i transmite lui Rednic: ”Sunt mai dinamovist decât el”


Mircea Rednic și-a asumat faptul că vrea să o ajute pe Dinamo din toate punctele de vedere să iasă din mediocritatea din care se zbate în ultimii ani. Antrenorul l-a acuzat pe Constantin Anghelache că a semnat contractul lui Ionuț Șerban prin care el va moșteni, dacă preia clubul, o datorie de 1 milion de euro către Vasile Șiman. Acum, fostul președinte dinamovist a ieșit la atac.

”Am avut doar replici elegante la adresa lui Rednic. Treaba lui, îi doresc să intre în play-off și să câștige campionatul!

Îmi mențin părerea că n-am văzut nicio echipă care să înceapă returul cu 11 jucători noi. Probabil că Dinamo se gândește să construiască o echipă pentru a se bate la titlu la anul și sacrifică acest sezon, e dreptul lui Rednic să facă asta. Oricum, sunt mai dinamovist decât ei toți la un loc. Și decât domnul Rednic! Rednic m-a găsit pe mine dinamovist, nu eu pe el (nr. Anghelache a fost la Dinamo și în perioada comunistă).

Ionuț Șerban n-a fost transferat de Anghelache! A fost transferat de Dinamo, cu acordul conducerii care a fost atunci. Eu aveam doar apanajul de a pune semnătură. Nu cred că își imaginează cineva că măcar un junior adus în perioada în care am fost eu la Dinamo a fost transferat de mine pur și simplu, fără acordul celor care conduceau clubul, atât în perioada dintre 1985-1990 cât și acum, cu Ionuț Negoiță”, a declarat Constantin Anghelache pentru gsp.ro.

Citește și:

Dorin Rotariu, prima reacție după ce s-a scris că pleacă la Craiova

-->
Previous OFICIAL Ce șanse sunt ca transferul lui Puljic să se facă
Next Vasile Șiman atacă dur pe șefii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *