Omul care-i ”chinuie” pe ”câini” are și la celălalt loc de muncă dinamoviști înrăiți


Preparatorul fizic al lui Dinamo, Marius Dima, are dinamoviști înrăiți și la celălalt loc de muncă. Marius Dima este și profesor la Universitatea Româno-Americană și administratorul de acolo l-a felicitat pentru alegerea făcută pentru că și el este ”câine” până la moarte. Numele lui este Jonea Constantin și a mers zilele trecute alături de fiul său la ”Babele” cu un steag mare cu Dinamo.

”Am început activitatea în 1996, am fost, că așa erau pașii, prima oară preparator universitar, apoi asistent, lector, conferențiar. Ca să treci de la lector la conferențiar, trebuie să termini doctoratul. Sunt mai multe persoane din fotbal care au titlul acesta și eu îl am din 2007. Mi-a fost greu cât am fost în Cipru şi în Arabia. A trebuit să întrerup la facultate.

Pentru mine, activitatea de facultate și antrenamentul sunt într-o interdependență totală, pentru că la facultate am reușit să promovez având date practice, ca profesor trebuie să urci anumite trepte, scriind cărți, adunând puncte, publicând în reviste. Lucrurile astea trebuie să le iei din practică. Când am promovat acolo, am mers mână în mână și cu fotbalul”, a declarat Marius Dima într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Marius Dima, preparatorul lui Dinamo: ”Mi se spunea Ceaușescu”

-->
Previous Edi Iordănescu a lucrat cu 3 jucători de la Dinamo. Ce spune despre ei
Next Detalii incredibile: ”Nu mai puteam continua cu el după ce a făcut asta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *