Omul care crede în Dinamo: „Aceasta este strategia corectă”


Gabi Răduță, fostul șef al Academiei Dinamo, jubilează după victoria reușită de „câini” cu FC Voluntari, scor 3-2, în care Bonetti a folosit doar jucători români, majoritatea crescuți în propria pepinieră. Acesta a vorbit pentru GSP în termeni laudativi despre juniorii care ieri au făcut spectacol.

„După cum vedeți, se poate și cu juniorii din academie. Giafer, titular la debut! Dudea, repatriat! Florescu, la debut! Mihaiu, Crețu, Bani, Eșanu, Moldoveanu, Neicuțescu, Radu. I-am împrumutat la echipe de Liga 2 și am ținut cu dinții de ei. Acum dau roade.

Borcea și Măgureanu se vor impune și ei, cu siguranță. M-am luptat pentru acești tineri, tot am spus că au valoare și pot juca la Dinamo. Aceasta era strategia corectă, cu tineri și 3-4 jucători cu expriență, Filip, Anton, Sorescu”, a spus Răduță, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Nu aștept să-mi mulțumeacsă nimeni! Dar bucuria este imensă că am putut să cresc atâți jucători la nivel de Liga 1. Este o realizare fantastică. A fost o muncă de opt ani, cu performanțe remarcabile. Tot răul spre bine. Văd că și domnul Mureșan a spus că a găsit foarte mulți tineri talentați. Mă bucur pentru ei. Și mai sunt încă foarte mulți jucători tineri care pot intra.

Aceasta a fost strategia noastră și ne-am atins obiecticvul la cel mai înalt nivel. Trebuia să se întâmple acest lucru mai devreme. Dacă tinerii din academie erau promovați, nu se mai ajungea în această situație, ar fi fost bani și performanțe”.

Citește și:

Tudor Chirilă sare în apărarea lui Clotilde Armand: ”Eu sunt dispus să înghit puțin gunoi”

-->
Previous Burleanu despre insolvența de la Dinamo:„E o părere de rău”
Next Ce a spus Crăciunescu despre golul anulat ilfovenilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *