Omul care ajută Dinamo din umbră


Iuliu Mureșan ar putea fi numit în cel mai scurt timp administrator special al clubului Dinamo, iar administratorul judiciar antamat este știu deja că este Răzvan Zăvăleanu.

Din informațiile GSP, acesta face deja planuri pentru Dinamo: discută cu persoane din fotbal ca și cum ar fi deja șeful clubului! În acte, Iuliu Mureșan ar urma să ocupe funcția de administrator special.

Din informațiile Gazetei Sporturilior, Nicolae Badea, fostul acționar și președinte al CA, s-a implicat în rezolvarea problemelor și a dat o mână de ajutor.

Se pare că Badea a fost cel care le-a propus conducerii DDB și celor de la Dinamo să-i aducă pe Mureșan și pe Răzvan Zăvăleanu, iar propunerea lui este aproape de a se materializa.

Boardul DDB le-a transmis fanilor în urmă cu o săptămână că săptămâna aceasta va intra un salariu. Acum, din cauza insolvenței, DDB-ul le-a transmis că administratorul judiciar va decide ce se întâmplă, că trebuie achitată o restanță pentru licență și că trebuie să aștepte o tranșă din drepturile TV, care va intra pe 15 iulie.

Acela, se pare, că a fost momentul în care jucătorii au răbufnit și au decis să nu joace în cele două partide de verificare.

Citește și:

Cornel Dinu despre Mureșan: „M-a ferit Dumnezeu să-l cunosc”

-->
Previous Cornel Dinu despre Mureșan: "M-a ferit Dumnezeu să-l cunosc"
Next Programul primelor 2 runde

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *