Omul care a ajutat Dinamo are o avere de 500 milioane de euro


Dinamo a primit un ajutor financiar nesperat după ce Deian Sorescu a fost transferat în Polonia, la Rakow. Așa jucătorii își pot primi salariile la timp, dar se pot acoperi și alte cheltuieli pe termen scurt.

Omul care a ajutat Dinamo este patronul polonezilor, unul cum nu există în Liga 1. Rakow Czestochowa este un club deținut de omul de afaceri Michał Świerczewski, cu afaceri în domeniul calculatoarelor și o avere de peste 500 de milioane de euro, conform money.pl. Acesta a pus bazele unui club sănătos, fără să se implice prea mult în viața echipei. Drept dovadă, antrenorul Marek Papszun (47 de ani) a fost instalat în 2016, când clubul activa în Liga a treia, și este și astăzi ”principal” la echipă, cu un contract valabil până în 2023, scrie sport.ro!

Rezultatele îi țin ”scaunul”. Are 224 de meciuri, dintre care 120 câștigate, 53 de remize și 51 de înfrângeri, în toate competițiile. Chiar dacă pare că nu intervine cu decizii la nivel sportiv și administrativ, cum se obișnuiește pe la noi, Świerczewski monitorizează atent tot ce se întâmplă la echipă și distribuie pe contul său de Twitter cele mai importante postări ale clubului pe care îl patronează.

Citește și:

Ana Maria Prodan, mărturisire despre Alexa: ”El e singurul”

-->
Previous Ricardo Grigore pe picior de plecare
Next Flavius Stoican e ferm: ”Nu sunt luați în calcul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.