OMAGIU pentru BUNICA. Poveste extrem de emoționantă a unuia dintre cei mai importanți dinamoviști


Un fotbalist extrem de important pentru Dinamo are un mare regret. Că bunica lui, care mergea după el pe terenul de fotbal când era mic, n-a apucat să-l vadă jucând fotbal profesionist. Este povestea emoționantă a lui Dan Nistor, care și-ar fi dorit din suflet ca acum mamaia lui iubită să-l poată vedea juca măcar din fața televizorului.

”Mergeam cu bunica mea, Dumnezeu să o ierte, atât de Paște, cât și de Crăciun. Ea era o femeie foarte credincioasă și chiar dacă era seara târziu, ne trezea și ne spunea, haideți să mergeți cu mine, că așa e bine, și ne rugam la Doamne, Doamne. Era o femeie extraordinară care a avut grijă de mine și m-a crescut.

Sunt un tip foarte credincios, merg în fiecare săptămână la Mănăstire, și soția mea este o femeie foarte credincioasă, pot să spun că de la bunica noastră am învățat aceste lucruri, ne bucurăm și sper că de unde e ea acolo de sus, din cer, se bucură pentru mine. Cel mai mare regret al meu este că nu a apucat să mă vadă jucând fotbal pentru că nu a apucat. A avut o boală foarte gravă, cancer, și la un an după această boală a căzut la pat și nu a mai durat mult și a murit.

N-am putut să-i ofer această șansă, eu plecam de acasă, fugeam pe terenul de fotbal și ea venea după mine, mamaie, vino acasă, dar ea stătea după mine, părinții mei nu prea erau de acord pe vremea aia să joc fotbal, ei voiau să merg la școală, să învăț. Aș fi fost tare fericit ca bunica mea să mă vadă, vă dați seama ce era pentru ea mai ales acum când găsești meciurile la televizor pe toate posturile. Dar așa a vrut Dumnezeu”, a declarat Dan Nistor în exclusivitate pentru doardinamo.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Un fotbalist de la Dinamo anunță: ”Am fost găsit eu țap ispășitor”

-->
Previous Cine sunt cei doi dinamoviști care au tras tare în vacanță. Ce amenzi pregătește Rednic
Next Detalii IMPORTANTE despre transferuri: ”Nu sunt pe listă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *