Oltenii se tem de Dinamo


Lyes Houri (C)
U Craiova a egalat-o pe CFR Cluj în ultimul minut etapa trecută. și vin cu un moral bun în „Ștefan cel Mare”. totuși, oltenii tratează cu precauție derby-ul cu Dinamo

„Întotdeauna când se întâlnesc aceste două echipe sunt meciuri cu o intensitate foarte mare, sunt ambiții foarte mari. În primul rând se uită absolut orice s-a întâmplat în urmă cu o zi. Când începe un asemenea meci, intervin ambițiile, intervin luptele din tribune. Dinamo – Craiova este mereu un derby, un meci unde intervin foarte multe lucruri.

În primul rând contează pentru noi că am câștigat un punct (n.r – golul marcat în prelungiri cu CFR Cluj). Contează pentru jucători, pentru moralul lor, că au luptat până în ultima secundă și nu au cedat. Am avut multe șanse să marcăm, dar este bine că s-a terminat 1-1 și am marcat în ultima secundă.

Pentru mine a devenit o obișnuință (n.r. – să aibă jucători accidentați). Elvir Koljic nu va juca în primul rând din cauza cumului de cartonașe, dar are și o durere la spate. A fost o căzătură urâtă. Baiaram are entorsă de gradul doi. Va fi foarte greu să îl refacem până la ora meciului. Aici mai adaug pe listă Nistor, care nu e încă refăcut, Rogulic, Găman, Houri, etc. Sunt jucători importanți pentru echipa noastră, care nu ne pot ajuta în următoarea perioadă.

Moralul jucătorilor este foarte bun. Să faci un asemenea meci contra lui CFR Cluj îți dă moral. Dar la un meci Dinamo – U Craiova nu mai contează acest lucru. Noi trebuie să fim foarte concentrați, jucătorii trebuie să intre montați pe teren. Va fi un joc de luptă, unde echipa care își va dori mai mult va câștiga.

Cu siguranță noi vom face tot ce putem să le oferim satisfacție pentru eforturile pe care le fac (n.r. – suporterii care vor face deplasarea la București). Sunt oameni care iubesc enorm această echipă și, făcând un drum de 4-5 ore, așteaptă de la noi în primul rând să dăm dovadă de responsabilitate, devotament pentru culorile clubului și să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Laurențiu Reghecampf, înainte de Dinamo – U Craiova.

Dinamo, victima preferată a lui Andrei Ivan

În schimb, dinamoviștii, care sunt pe locul 15, cu 12 puncte, la 11 lungimi de baraj, au de cine să se teamă. Andrei Ivan este „nașul” lor. Dintre echipele din Liga 1, atacantul oltenilor a marcat cele mai bune goluri în poarta „câinilor”, șase la număr.

„Va fi un meci foarte greu. Vom juca pe un teren nu așa bun, dar trebuie să ne acomodăm și să câștigăm cele trei puncte. Nu cred că va conta atât de mult (n.r. – situația din clasament a lui Dinamo), pentru că este un derby și sper să ieșim de pe teren cu cele trei puncte.

Starea de spirit e una foarte bună. Am și vorbit în vestiar. Trebuie să fim mult mai uniți. Am fost foarte bucuros (n.r – după golul marcat de Gustavo cu CFR Cluj). Mi s-a făcut pielea de găină când am văzut cum a explodat stadionul și sper să marcăm cât mai multe goluri”, a declarat Andrei Ivan.

Citește și:

Turnul Alb, locul pe care nu trebuie să-l ratezi în Brașov

Previous Dusan Uhrin știe cum s-ar putea salva Dinamo: ”Am încredere”
Next Culmea tupeului: Filip depune memoriu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *