Oficialii lui Dinamo exultă: ”E mai bun decât Nedelcearu”


Dinamoviștii încearcă să-și revină după perioada neagră care a dus și la retrogradarea în play-out, și la eliminarea din Cupa României. Florin Bratu a fost pus antrenor principal după demiterea lui Vasile Miriuță, iar tânărul tehnician, care a câștigat campionatul național de juniori A cu Dinamo, a făcut primul transfer. A adus un fotbalist pe care l-a avut și la ”naționala” Under 18, pe stoperul Marco Ehmann, de 17 ani, fost la juniorii lui Dortmund și Karlsruhe.

„Marco este un jucător pe care Florin îl cunoaște mult mai bine și pe care l-a avut la lotul național de juniori. El are și o selecție pentru naționala Germaniei, dar nu și pentru România. A semnat noul contract, dar nu pot spune acum când îl vom vedea și pe teren într-un meci oficial.

Este fundaș central, dar poate juca și pe benzi și la mijloc. E un fotbalist polivalent. Este destul de înalt și bine legat. Mi se pare mai mobil decât Nedelcearu. E peste el. E un jucător cu calități extraordinare, e de viitor.

Băiatul provine dintr-o famile cu origini românești, dar înțelege foarte puțin limba română, așa că ne descurcăm în engleză. Dar poate fi eligibil pentru a juca în naționala României. Vor mai fi anumite teste zilele viitoare pentru a vedea exact unde se află din punct de vedere al pregătirii, dar Florin va decide când îl va folosi. Dar are gabarit, e cerebral pentru vârsta lui și este de mare viitor”, a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

-->
Previous Mesajul lui Ehmann pentru fani lui Dinamo
Next Strategia lui Cristi Borcea. Ce a spus astăzi Gigi Becali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *