Oficialii LPF vor Dinamo în Liga 1: ”Un Dinamo puternic”


Oficialii LPF vor Dinamo în Liga 1. Și este și normal. Formația din Ștefan cel Mare are cei mai activi suporteri și asta ar crește valoarea primului eșalon.

”Mi se pare un coșmar prin ce trece, mă refer strict sportiv, la ce înseamnă și a însemnat această echipă în fotbalul românesc, această piatră pe care o târăște, cu reorganizare, cu insolvență, iar intrat în insolvență, depășit stadiul ăla. Îmi doresc un Dinamo puternic, ca să văd o Ligă în care la titlu se bat Dinamo, Rapid, Steaua, să tremure în fiecare săptămână carnea pe noi.

Problemele astea, nu înțeleg cum se șterg, cum se pun milioanele, aș vrea să vorbim doar de partea sportivă, că nu mai suport asta.

Nu e o tragedie (n.r. dacă Dinamo nu promovează în acest sezon), dar are și un impact economic pe lângă cel sportiv, sunt alte venituri dacă ajungi în Liga 1. Veniturile sunt mai sigure, vorbesc de banii din televizări, dar și din firme, care altfel se asociază cu o echipă atât de populară cum e Dinamo, dacă ea este prezentă în circuitul ăsta vizual al Ligii 1, de aceea este acea dorință de a forța acum, pentru că se leagă sportiv, o echipă ca Dinamo, care nu retrogradase niciodată, trăiește aceste momente, dar mai ales cred că economic este”, a spus Marius Mitran, director de comunicare în cadrul LPF.

Citește și:

Pelerinaj de Florii în București

Previous Dan Șucu îi contrazice pe noii acționari: ”Își închipuie”
Next Veste bună pentru ”câini”: ”Suntem la zi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *