Oficialii dinamoviști îl ironizează pe Gigi Becali: ”De aceea e foarte APĂSAT”


Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a comentat astăzi la Prosport Live, ultima ofertă apărută pentru Dan Nistor din partea FCSB.

”Are dreptate, este barometrul echipei fiind căpitan şi trebuie să credem în ce zice Dan Nistor. Am spus şi la penultima ofertă că Dan Nistor nu pleacă. S-au vehiculat sume, un milion de euro, vorbeau cu toţii, Gigi Becali, Argăseală…Când un club profesionist îşi doreşte un jucător transmite o ofertă scrisă, în primul rând cluburile trebuie să se pună de acord, dar în România nu mai există respect între cluburi. Vedeţi ce se întâmplă şi cu Gaz Metan, referitor la jucătorii doriţi de FCSB”, a declarat Bălănescu.

Oficialul dinamovist l-a ironizat apoi pe patronul FCSB.

„Domnul Gigi Becali este foarte apăsat de această scenografie cu ‘Doar Dinamo Bucureşti’ şi a zis că din cauza acestei scenografii a zis că vrea să o distrugă pe Dinamo…Şi pe Zlatinski l-a transferat doar ca să nu îl ia Dinamo. Lui Zlatinski i-am dat un telefon să vină la noi, Gigi Becali a aflat, l-a transferat şi acum nu ştie cum să scape de el”, a spus acesta la ProSport LIVE.7

Citește și:

Dan Nistor a reacționat după noua ofertă de la FCSB. Ce spune căpitanul

-->
Previous Ce le-a spus Rednic jucătorilor ieri la reunire. ”Asta ne-a transmis”
Next Ce le-a spus Sergiu Hanca ieri judecătorilor: ”M-am speriat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *