Oficialii au luat o decizie radicală


-->
Oficialii lui Dinamo s-au arătat extrem de deranjaţi de afirmaţiile lui Ionel Ciuclea, patronul lui Daco-Getica şi omul care gestionează stadionul din Colentina. „Câinii” au sistat orice negociere pentru stadion.

Oficialii lui Dinamo îşi doreau să negocieze pentru a evolua pe stadionul din Colentina, principalul raţionament fiind faptul că echipa ar rămâne în cartier şi ar fi mai uşor să atragă suporterii şi în Liga a II-a.

Doar că, după declaraţiile dure ale lui Ionel Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica şi omul care gestionează stadionul Colentina, oficialii dinamovişti au sistat orice negociere pentru a evolua acolo în Liga 2:

“Omul este dus cu declaraţiile alea!”, au spus oficialii clubului după ce au auzit declaraţiile lui Ciuclea. Dinamo trebuie să se reorienteze în condiţiile în care variantele pe care le aveau în vedere cad una după cealaltă.

Ce declarase Ciuclea

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile?

Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin.

Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz Dinamo nu are ce să caute în Colentina”, a declarat Ionel Ciuclea pentru Prosport.

Citește și:

Dana Nălbaru a revenit în muzică: piesa e religioasă. ”M-aș bucura”

Previous Popa: “Nu am ajuns la un numitor comun"
Next „FC Dinamo 1948 e sortită falimentului!"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *