OFICIAL Veste foarte proastă pentru dinamoviști


Toți dinamoviștii așteaptă cu sufletul la gură să vadă că au o casă nouă, unde să se poată întâlni la finalul săptămânii să vadă meciurile formației preferate – un stadion nou fără pistă, chiar dacă va fi construit în locul Velodromului. Doar că veștile în acest sens nu sunt deloc bune.

”Nimeni nu știe nimic despre stadion. Nu cred că sunt lucruri îmbucurătoare nici la celelalte stadioane. La Ghencea s-a schimbat numărul de locuri, la Rapid va trebui închiriată zona din fața stadionului, adică e o nebuloasă. Nu știu dacă vom avea vreun stadion până la data pe care cei din Guvern au promis-o pentru EURO 2020. Sunt convins că dacă Dinamo va avea un stadion noi va fi mult mai puternică. Acest club merită pentru tot ce a semnat în sportul românesc”, a declarat Ionel Dănciulescu.

”Toți ne dorim să se facă stadionul. Cred că suporterii noștri și Dinamo ar merita să aibă un stadion. În provincie putem face stadioane, la Turnu Severin, la Târgu Jiu, și nici echipe nu au, dar acolo se poate face mai repede” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

INCREDIBIL Ce a reușit un fost dinamovist cu echipa sa

-->
Previous Claudiu Niculescu, anunț îngrijorător despre Dinamo
Next În numele căpitanului. Gest frumos făcut de românii din lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *