OFICIAL UEFA a anunțat când se joacă barajul pentru EURO. Când jucăm cu Islanda


FRF a scris astăzi despre noile date ale barajului pentru EURO, campionatul european care se va juca până la urmă în 2021. Astfel, semifinala cu Islanda se va juca pe 4 iunie.

”Vineri, 20 martie, UEFA a trimis o informare către toate asociațiile naționale prin care a anunțat datele la care se vor disputa partidele internaționale din luna iunie.

În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interțări programate inițial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauție în contextul pandemiei COVID-19.

Vineri, forul de la Nyon a precizat noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. Situația pandemiei fiind în evoluție, aceste date pot suferi modificări.

Reprezentativa României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot pe teren străin, în fața Bulgariei sau Ungariei”, se încheie comunicatul FRF.

Citește și:

Un fotbalist adus de Rednic anul trecut, aproape de lovitura carierei

-->
Previous ULTIMA ORĂ Claudiu Florică, veste mare pentru Dinamo după ce tocmai a fost pus șef la Charlton
Next Anunț APOCALIPTIC pentru fotbalul românesc. Guvernul poate decide totul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *