OFICIAL Trei jucători importanți, lăsați în afara LOTULUI


Clubul din Ștefan cel Mare tocmai a hotărât să lase trei jucători în afara lotului. Aceștia nu se vor mai antrena cu formația începând de mâine, ci vor face separat, și nici nu vor fi luați în stagiul de pregătire din Cipru!

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, că jucătorii Vitor Ferreira Mosca Rivaldinho (foto), Loteteka Jeremy Bokila și Maximiliano Fernando Oliva au fost puși pe lista de transferuri a clubului din Ștefan cel Mare și nu vor intra în programul de pregătire stabilit de conducerea tehnică a echipei până la reluarea acestui sezon competițional.

Cei trei jucători dinamoviști se vor antrena începând de mâine, 10 ianuarie 2018, separat de lotul pregătit de Vasile Miriuță în cantonamentul de la Săftica.

Echipa din Ștefan cel Mare va efectua în perioada 15-26 ianuarie 2018 un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol (Elias Beach Hotel), prevăzut cu patru meciuri amicale.

4 goluri a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în acest sezon competițional, trei în Liga 1 Betano și unul în Europa League, în prima manșă cu Athletic Bilbao, scor 1-1 pe Arena Națională.

13 jocuri a evoluat Bokila în tricoul alb-roșu, marcând un gol în partida Gaz Metan Mediaș vs FC Dinamo București, scor 0-3.

10 meciuri a adunat Oliva la Dinamo în acest sezon, nouă în campionat și unul în Cupa României.

Biroul de Presă al FC Dinamo București

Citește și:

EXCLUSIV Palic ar putea semna cu altă formație din Liga 1

-->
Previous EXCLUSIV Palic ar putea semna cu altă formație din Liga 1
Next Reacția lui Miriuță referitoare la Antun Palic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *