OFICIAL Tade, prezentat la Dinamo. Cifrele atacantului


FC Dinamo București anunță transferul atacantului francez Gregory Tade, golgeter în Liga 1 în sezonul competițional 2014-2015, cu 18 goluri marcate în tricoul clujenilor de la CFR.

Ultima oară în Israel, la Maccabi Petah Tikva, Gregory Tade și-a început cariera de jucător profesionist la Forfar Athletic și a mai evoluat în Scoția pentru Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness și St. Johnstone.

În România a jucat la CFR Cluj (2013-2015) și FCSB (2015-2016), a fost transferat în urmă cu doi ani la Qatar Sports Club (Qatar) și, în sezonul trecut, a evoluat pentru Maccabi Petah Tikva, 25 meciuri / 4 goluri în prima ligă a campionatului din Israel.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica.

25 de goluri a marcat Tade în Liga 1, 21 pentru CFR Cluj și patru pentru FCSB, în 71 de meciuri în campionatul intern. Tade a mai înscris patru goluri în 11 partide disputate în Cupa României și în Cupa Ligii.

2 trofee are Tade în palmares, titlul de golgeter al României cu CFR Cluj (2015) și Cupa Ligii cu FCSB (2016).

217 meciuri și 48 de goluri a adunat Tade în toate competițiile din Scoția pentru Forfar, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness și St. Johnstone.

10 partide are Tade în cupele europene pentru St. Johnstone, CFR Cluj și FCSB. A marcat două goluri.

32 de ani a împlinit Tade, născut la Nantes pe 2 septembrie 1986.

Citește și:

Rednic, interesat de doi fotbaliști de la Mediaș?

Previous Rednic, interesat de doi fotbaliști de la Mediaș?
Next SUPER TARE Cadoul făcut de fiica lui Tade pentru tatăl ei. Mesajul fotbalistului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *