OFICIAL Suma necesară în cel mai scurt timp


În continuare, Pablo Cortacero, prin firma Lotus, deține pachetul majoritar de acțiuni în cadrul SC Dinamo 1948 SA -72%-.

Datoriile vin în cascadă. Din cauza aceasta, „câinii” nu mai pot legitima jucători, iar principala sursă de venit, o nouă tranșă din drepturile tv, este așteptată tocmai în luna iulie, în timp ce sponsorii au virat, în avans, pentru a se putea obține licența, banii pentru sezonul care urmează să înceapă.

PlaySport.ro a luat legătura cu Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație SC Dinamo 1948 SA, cel care a confirmat că dinamoviști trebuie să strângă și să achite această sumă până la finalul lunii iunie. Oficialul „câinilor” nici nu percepe ca Dinamo să nu înceapă campionatul din cauza acestei plăți și dă asigurări că datoria va fi închisă.

„Da, așa este, există această sumă- datorie- pe care trebuie să o achităm pentru licență, până la sfârșitul lunii, nu știu exact cât este, undeva la 200-250 de mii de euro. Însă nici nu concepem ca acest lucru să nu se întâmple, nu poate fi vorba de așa ceva”, a declarat șeful CA-ului de la Dinamo.”

Citește și:

Simona Halep radiază de fericire: a primit inelul de logodnă. Pe când nunta

-->
Previous S-au depus actele de insolvență?!
Next Un jucător anunță vremuri grele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.