OFICIAL Strategia de transferuri a ”câinilor” pentru această iarnă


Așa cum am scris astăzi, Dinamo nu va face transferuri prea multe în această iarnă. Ba mai mult există posibilitatea să nu facă niciunul dacă echipa nu are șanse reale de a merge în play-off.

Florin Prunea a confirmat strategia de transferuri a ”câinilor” într-un interviu pentru Fanatik.

”Am discutat cu Dusan și trebuie să ne mișcăm. În trei săptămâni echipa este în vacanță, după va veni o perioadă de pregătire comprimată. Nu va fi simplu. Dar când vom avea o discuție cu patronul echipei și o să-i prezentăm ceea ce vrem să facem, dânsul va hotărî dacă se poate sau nu. Noi cam știm ce avem de făcut, dar nu e simplu. În orice caz, nu schimbăm foarte mult. Astă vară am schimbat pentru că am fost nevoiți. Acum știm exact ce trebuie să facem. Avem un lot în primele 4 din România și știm ce trebuie să îmbunătățim”, a declarat conducătorul echipei din Ștefan cel Mare.

Citește și:

-->
Previous ULTIMA ORĂ Ce jucători vor veni în iarnă la Dinamo
Next Un dinamovist, premiat la Gala Fotbalului Românesc: ”Sper să vină banii de sărbători”

1 Comment

 1. Avatar
  Iulian Patriche
  decembrie 3, 2019
  Răspunde

  Atunci cand gura nu mai poate inlocui creierul!
  Florin Prunea a fost adus in functia de manager sef la DINAMO mai ales pentru gura lui mare.
  S-a dovedit a fi o mutare total nefericita pentru acest club urias (ca traditie, nu ca si prezent cu I.N. mare „patron”).
  Cu exceptia aducerii lui Dusan Uhrin (voi reveni), toate actiunile lui Prunea s-au dovedit a fi catastrofale.
  Dar cel mai mult rau au facut declaratiile referitoare la valoarea jucatorilor transferati in acest sezon la DINAMO. Astfel, nimeni nu poate fi tras la raspundere pentru faptul ca sunt platiti (cu sume foarte mari unii) niste nulitati care n-ar avea loc nici in echipele din curtea scolii, dar ce spun eu, nici macar in echipele de fete care s-au apucat pentru prima oara de fotbal.
  Si, colac peste pupaza, „domnul” Prunea ne afirma senin ca DINAMO are lot de primele 4 din Romania. Care primele 4? Primele 4 echipe de amatori debutanti, primele 4 de old boys amatori, primele 4 de diletanti, poate?
  Revenind la aducerea lui Dusan Uhrin, aceasta a fost posibila numai datorita faptului ca alti antrenori nu au vrut / putut sa vina la DINAMO. Dumnezeu face cuib la barza chioara, dar urciorul nu merge de multe ori la apa si cu o singura (UNA SINGURA) decizie buna nu se poate face primavara.
  Deci, din punctul meu de vedere, perioada de transferuri din iarna ar trebui sa inceapa cu rezilierea contractelor domnilor Balanesu, Iorga si Prunea. Pestele de la cap se impute si sper ca macar de data aceasta sa nu se mai curete (numai) de la coada.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *