OFICIAL Situația negocierilor cu Nistor, Nemec și Deaconu


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a ieșit astăzi public și a anunțat că bugetul de transferuri este 0, adică banii luați pe Valentin Costache și Paul Anton nu vor fi investiți în achiziții.

Ce spune despre principalele ținte din această iarnă

…despre Dan Nistor „Pentru Nistor, CFR a cerut bani. Dacă el reușește să-și rezolve problema cu cei de acolo, noi ne dorim să purtăm discuții cu el. Dacă-și dorește să vină, să rezolve cu cei de la CFR Cluj”.

…despre Nemec: „Patronul de la FCSB vorbește despre Nemec de 6 luni. El intră în ultimele luni de contract, îl așteptăm înapoi. E vital pentru echipă și pentru atingerea obiectivului. Își va duce până la capăt contractul fără probleme. Deocamdată nu există nicio ofertă pentru el. Are și o ofertă de prelungire a contractului, nu știu dacă e mică, mare, dacă-i convine sau nu”.

…despre Ronaldo Deaconu: „Îl vrem dar nu putem plăti bani pentru el. Nu avem niciun buget de transfer. E problema lor, a jucătorilor pe care-i vrem, dacă doresc sau nu să avem dialog. Putem găsi o soluție, cu o cotă dintr-un viitor transfer, nu știu. Pentru că oricum, de la Dinamo are șanse mult mai mari de a prinde un transfer în străinătate decât de la Chiajna. Cu tot respectul. Vom vedea, să rezolve cu cei de la Chiajna și îl luăm”.

-->
Previous Tare și răspicat: ”Indiferent de ce va fi, eu voi juca la Dinamo!”
Next PLEACĂ ALT FOTBALIST? ”Am ajuns la un acord cu jucătorul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *