OFICIAL Situația lui Jerry Gane: „Ne vom așeza la masă”


Suporterii cotizanți în DDB cer de zor schimbarea antrenorului dar până acum nu i-a băgat nimeni în seamă, Jerry Gane continuând la Dinamo chiar și după înfrângerea cu Viitorul, 5-0, din Ștefan cel Mare. Mario Nicolae a explicat astăzi într-un interviu care este situația tehnicianului.

– Domnule Nicolae, care sunt impresiile după egalul cu FC Voluntari?
– Am arătat mai bine decât la meciurile trecute, decât Astra și Viitorul. Ne doream să continuăm jocul bun din Cupă, dar, din păcate, nu am reușit mai mult.

– A fost un rezultat echitabil?
– Având în vedere că și eu avut ocazii bune de a marca, a fost echitabil. Noi ne doream mai mult. Dacă eram mai inspirați și marcam, pentru că am avut ocazii… E clar că nu suntem mulțumiți cu acest punct.

– Există, după acest rezultat, o teamă de retrogradare la finalul sezonului?
– Nu, nu ne temem. Mai sunt multe meciuri și multe puncte de pus în joc. Dar e clar că trebuie să ne schimbăm atitudinea. Trebuie să fim mult mai maturi în a gestiona mai bine anumite momente ale jocului. Trebuie să fim mai maturi. Fiind la Dinamo, vrei să joci bine și să ai ocazii, să majorezi diferența. Dar trebuie să te gândești. la puncte. Etapele trec și nu adunăm puncte. Trebuie să fim mai maturi. Dar nu e o frică în club că am putea retrograda. După meciul cu Viitorul am discutat ca să vedem care sunt problemele. Am reușit să ne calificăm în semifinalele Cupei, cu Voluntari am avut victoria în mână… Dar băieții sunt concertați pentru a obține cât mai multe puncte.

Mario Nicolae: „Trebuie văzut ce vrea Ionel Gane”
– Există vreo șansă ca Ionel Gane să fie înlocuit? S-a luat în calcul această variantă?
– Până la ora asta, nu am discutat asta cu nimeni, nici cu echipa DDB. Dar trebuie văzut ce vrea Ionel Gane. În zilele viitoare vom avea niște discuții. Va fi luată cea mai bună decizie pentru Dinamo! Nu e vorba despre Ionel Gane, despre jucători sau directorul sportiv. E vorba doar de Dinamo și ce e bine pentru club trebuie să punem pe primul loc. Dar până la ora asta nu s-a discutat cu nimeni, nu s-au căutat antrenori.

– Dar în zilele viitoare ar putea exista astfel de discuții.
– Trebuie să ne așezăm la masă cu toții, să facem o analiză corectă. Trebuie să vedem ce vrea și Ionel Gane, poate și el are of-urile lui, să vedem ce ne lipsește. Vom lua ce mai bună și inspirată decizie pentru Dinamo.

„Morsay și Nepomuceno nu au adus încă un plus”
– Mulți jucători sunt criticați, mai ales cei aduși în iarnă
– Nici noi nu suntem mulțumiți! Oamenii și gloriile clubului sunt îndreptățite pentru că și noi suntem dezamăgiți pentru că transferurile, și aici mă refer la Morsay și Nepomuceno, nu reușesc să aducă acel plus. Suntem supărați! Și Blejdea lipsește aproape de când a venit. A jucat doar două meciuri.

– Ce planuri aveți pentru acest final de sezon?
– Ne dorim foarte mult să ajungem în finala Cupei, dar trebuie să vedem cu cine vom juca în semifinale, Dacă ajungi în finală, se poate întâmpla orice. E clar că acolo nu ai nevoie de o motivație în plus. Și să fim cât mai sus în play-out. Și locul 7 te poate duce în cupele europene. Nu e obiectiv, dar te gândești la asta. Vrem să rămânem în Liga 1, să adunăm cât mai multe puncte și să jucăm finala Cupei, Dacă o câștigăm, ar fi fantastic.

Citește și:

Sfânta Împărăteasă Alexandra a Rusiei, despre mame: ”Cea care zidește cu adevărat”

Previous Jerry Gane despre accidentările din această seară: ”Sperăm”
Next Probleme MARI pentru Dinamo după ce Magaye Gueye a fost prins dopat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *