OFICIAL Schimbări importante la Dinamo. Mesajul lui Mureșan


Dinamo trece zilnic prin schimbări importante atât la nivel de club, cât și la nivelul primei echipe. Dusan Uhrin a renunțat ieri la postul de antrenor după ce a antrenat Dinamo gratis aproape patru luni.

„Antrenorul principal Dušan Uhrin a decis să renunțe la conducerea tehnică a echipei noastre și a cerut încetarea raporturilor contractuale cu clubul Dinamo București, a anunțat directorul executiv Iuliu Mureșan.

„Am discutat foarte mult cu Dušan în fiecare zi a acestei săptămâni, la fel cum am procedat și cu celalți antrenori de la echipă, cu jucătorii și cu personalul administrativ al bazei de pregătire de la Săftica. Am încercat să-l conving că lucrurile se vor schimba în bine cu această reorganizare a clubului, pentru echipă, pentru tot ce înseamnă Dinamo!

Nu am reușit să-i schimb decizia, cred că luase această hotărâre după cantonamentul din Turcia.
Dušan a anunțat oficial că renunță și a propus rezilierea contractului fără alte pretenții financiare, acceptată pe cale amiabilă împreună cu administratorul judiciar al clubului
.
Nu putem decât să-i mulțumim lui Dušan pentru tot ce a realizat la Dinamo într￾un moment complicat în viața echipei și să-i urăm mult succes în carieră. Dinamo trebuie să meargă mai departe, timpul nu are răbdare cu noi.

Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti, un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club. Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la
conducerea echipei”, este mesajul directorului executiv Iuliu Mureșan, transmis către toată suflarea dinamovistă prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

-->
Previous Un jucător atacă DDB-ul: "Ni se spun minciuni cum ne spuneau spaniolii"
Next Un mare rival critică atitudinea jucătorilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *