OFICIAL Rednic negociază cumpărarea lui Dinamo. Cine se mai implică


Mircea Rednic se pare că nu a glumit când a spus că vrea să devină patronul lui Dinamo. El vrea să aducă la echipa din Ștefan cel Mare un fost patron al său din Belgia, iar acest om se pare că este un om de afaceri thailandez, Piejot Piempongsant, un apropiat al lui Pini Zahavi și al lui Ramadani, scrie gsp.ro.

“Nu e vorba de cei doi. (n.r. Pini Zahavi și Ramadani) E vorba de altcineva care a cumpărat un club din Belgia. Încă nu avem toate datele, mai trebuie să iasă niște acte. Dar, da, discuțiile privind cumpărarea clubului sunt în picioare! Domnul Negoiță vrea să vândă”.

Întrebat dacă omul despre care vorbește este Piempongsant, apropiatul lui Zahavi, Rednic a spus: “Nu pot să vă spun. Știți cum e, spui ceva și se înțelege altceva. E un prieten de-al meu care mi-a fost patron”.

În urma declarației lui Rednic, președintele lui Dinamo, Alexandru David, a declarat pentru Gazetă:

“Nu știam de discuțiile domnului Rednic. E un lucru foarte bun dacă aduce cumpărători. Prețul în momentul ăsta e promoțional. Sunt 410.000 de acțiuni care costă 100 de lei fiecare, adică 10 milioane de dolari. Cumpărătorul care vrea controlul clubului trebuie să plătească 6,6 milioane de dolari”.

Citește și:

REPORTAJ FOTO Familia Hanca a fost MINUNEA de Crăciun pentru o familie săracă din Ialomița

-->
Previous Un jucător dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar în 2018: ”Este dificil”
Next REPORTAJ FOTO Familia Hanca a fost MINUNEA de Crăciun pentru o familie săracă din Ialomița

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *