OFICIAL Rednic a reușit ce și-a propus


Mircea Rednic nu mai acceptă să se joace până la vară și să țină în lot jucători pe care nu-i va folosi sezonul viitor. Conducerea ”câinilor” a reușit să scape de Jordan Mustoe, fundaș stânga englez care n-a arătat că știe fotbal în Ștefan cel Mare.

”Raporturi contractuale încheiate cu Jordan Mustoe

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu fundașul stânga englez Jordan Mustoe.

Transferat în urmă cu două luni la echipa din Ștefan cel Mare, Jordan Mustoe a jucat trei meciuri pentru Dinamo în Liga 1 Betano și a adunat 184 de minute în tricoul alb-roșu. Jordan Mustoe a intrat în repriza secundă a primului meci oficial al anului (victorie cu Politehnica Iași) și a mai fost titular în înfrângeriile cu FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Jordan Mustoe mult succes în carieră!

28 de ani a împlinit Mustoe pe 28 ianuarie.

10 este numărul echipelor din cariera fotbalistului englez: Wigan, Barnet, Morecambe, Carlisle, Bury, Wycombe, Accrington, Westerlo, Seinajoki și Dinamo București.

1 trofeu are Mustoe în palmares, Cupa Angliei în 2013, când a făcut parte din lotul lărgit al celor de la Wigan, învingători în finală, 1-0 cu Manchester City.”, se arată în comunicatul FC Dinamo București.

Citește și:

EXCLUSIV Care mai este situația lui Facundo Mallo

-->
Previous SCENARITĂ Ce vrea Negoiță de fapt, ce se întâmplă cu Rednic
Next EXCLUSIV Dinamo ar putea da LOVITURA. Ce transfer se pregătește

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *