OFICIAL Răducioiu a semnat cu Dinamo


Florin Răducioiu (51 de ani), jucător la Dinamo între 1985 și 1990, va fi noul team-manager al „câinilor”.

Negocierile pornite în urmă cu mai multe luni au ajuns în sfârșit la final. Răducioiu se va alătura „haitei”, iar prezentarea oficială va avea loc miercuri, 5 ianuarie, de la ora 12:00, când va fi și prima conferință de presă a noului antrenor Flavius Stoican.

„Antrenorul principal Flavius Stoican și noul team manager Florin Răducioiu vor fi prezentați oficial într-o conferință de presă programată la ora 12:00, la stadionul Dinamo.

Lotul dinamoviștilor va fi prezent mâine dimineață (ora 9:30) la vizita medicală programată la Chiajna Medical Center și va efectua după-amiază (ora 17:00), în cantonamentul de la Săftica, prima ședință de pregătire sub comanda noului antrenor principal Flavius Stoican”, a comunicat pe Facebook gruparea din Ștefan cel Mare.

„Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația. Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanța echipei. Cu cât Dinamo va reuși să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club”, a declarat Răducioiu.

Citește și:

Bucovina și Delta, pe lista celor 25 de destinații din lume recomandate de Bloomberg pentru 2022

-->
Previous Cătălin Itu se întoarce la CFR
Next OFICIAL Primul transfer reușit de Dinamo în această iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *