OFICIAL Primul transfer făcut de Dinamo în era spaniolă


Dinamo a reușit să perfecteze primul transfer în era spaniolă! Este vorba despre Vlad Achim, care a terminat contractul cu Viitorul Constanța.

OFICIAL. Vlad Achim la Dinamo București

București, 18 august 2020. Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului Vlad Achim la Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale.
Ultima oară la Viitorul Constanța, Vlad Achim (31 de ani) a început fotbalul la juniorii clubului Farul Constanța și a mai jucat în carieră pentru Ceahlăul Piatra Neamț, FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani.
Bun venit la Dinamo București, Vlad Achim!

3 trofee a câștigat Vlad Achim în carieră: Cupa României și Supercupa României cu Viitorul Constanța (ambele în 2019) și Cupa Ligii cu FCSB (2016).

30 de meciuri a jucat Vlad Achim, sezonul trecut, pentru Viitorul Constanța, 28 în campionat și două în Europa League. A marcat 5 goluri, toate în Liga 1.

2 convocări la echipa națională a țării noastre are Vlad Achim, fiind rezervă în meciurile Grecia vs România 0-1 (preliminarii CE 2016) și Italia vs România 2-2 (amical, 2015).

-->
Previous Viitorul, anunț oficial referitor la Vlad Achim
Next ULTIMA ORĂ Contra se poate întoarce la Dinamo. Detalii din negocieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.