OFICIAL Primul transfer de când a fost instalat Neagoe


E oficial. Dinamo face primul transfer de când a fost instalat Eugen Neagoe.

„Portarul Cătălin Straton (29 de ani) a semnat un contract cu FC Dinamo București și se va prezenta la reunirea echipei din Ștefan cel Mare, programată pe 17 iunie, pentru startul pregătirilor înaintea sezonului competițional 2019-2020.
Rapid București, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timișoara și Dunărea Călărași sunt echipele la care a evoluat Cătălin Straton în carieră.

Bine ai venit, Cătălin Straton!
Împreună pe Arena Națională!

28 de meciuri a apărat Straton la Dunărea Călărași, sezonul trecut, fiind unul dintre cei mai buni portari ai campionatului intern, conform statisticilor LPF.

125 de partide are Straton în Liga 1 pentru Rapid București, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timișoara și Dunărea Călărași.

30 de ani va împlini Straton peste câteva luni, pe 9 octombrie. A debutat în urmă cu 10 ani în prima divizie a fotbalului românesc, pe 30 iulie 2009, în meciul Rapid București vs Politehnica Iași 4-1.

2 jocuri în cupele europene are Straton în carieră: PSV Eindhoven vs Rapid București 2-1 și Inter Milano vs FC Vaslui 2-2, ambele în Europa League”, e comunicatul oficial al FC Dinamo.

-->
Previous Cum a fost păcălit Mircea Rednic: ”Păi, fraților”
Next Straton, primele declarații la Dinamo. Pe cât a semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *