OFICIAL Nascimento e dinamovist


Mijlocașul portughez Filipe Guterres Nascimento, ultima oară la CFR Cluj, a semnat un contract cu FC Dinamo București pentru următoarele trei sezoane competiționale, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală și se va alătura lotului pregătit de antrenorul Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.
Născut pe 7 ianuarie 1995, la Filipe Nascimento și-a început cariera la Academia de juniori a clubului Benfica Lisabona și a evoluat în Portugalia pentru Academico Viseu (2014-2015) și în România pentru CFR Cluj (2015-2017).

6 goluri și 5 pase decisive a adunat Filipe Nascimento pentru CFR Cluj, sezonul trecut, în 29 de meciuri disputate în toate competițiile.

18 selecții și un gol la loturile naționale U16, U17 și U18 ale Portugaliei are Filipe Nascimento.

8 meciuri a jucat Filipe Nascimento pentru Benfica U19 în UEFA Youth League, sezonul 2013-2014. Cu echipa de juniori a clubului Benfica s-a calificat în finala competiției, câștigată de Barcelona în urmă cu trei ani, scor 3-0 pentru catalani.

1 trofeu a câștigat Filipe Nascimento cu CFR Cluj, Cupa României în 2016.

22 de ani a împlinit Filipe Nascimento în luna ianuarie a acestui an.

Citește și:

Ce a pățit astăzi Diogo Salamao

Previous Șapte dinamoviști au făcut vizita medicală
Next FOTO Nistor, prezentat oficial la CFR Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *