OFICIAL Mesajul lui Dinamo pentru Adrian Mutu


Dinamo a anunțat astăzi pe site-ul oficial despărțirea de directorul general al lui echipei din Ștefan cel Mare, Adrian Mutu, prin cadrul unui comunicat. El va merge alături de cel care-i va fi naș al copilului, Cosmin Contra, la Federația Română de Fotbal. În cursul acestei dimineți, Adrian Mutu a vizitat și birourile de la sediul clubului bucureștean și și-a luat la revedere de la foștii colegi.

„FC Dinamo București și Adrian Mutu anunță încetarea raporturilor contractuale începând cu data de azi, 9 octombrie 2017. După o perioadă de un an în care a ocupat poziția de director general în cadrul clubului, Adrian Mutu a acceptat oferta Federației Române de Fotbal, acolo unde urmează să i se alăture selecționerului Cosmin Contra în noul proiect al FRF. 

Pe această cale, clubul din Ștefan cel Mare îi urează mult succes în noua aventură și îi mulțumește pentru munca depusă. Alături de Adrian Mutu, FC Dinamo București a câștigat Cupa Ligii și a obținut un loc pe podium la finalul sezonului trecut. „FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat și, deși am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Dinamo, alături de niște oameni profesioniști și dedicați, am hotărât să accept noua aventură. La Dinamo am reușit să câștig un trofeu în această perioadă și vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru a obține această performanță. Sper să fie primul trofeu dintr-o serie cât mai lungă pentru câini. Rămân în suflet cu momentele extraordinare trăite alături de echipă și, pe retină, cu coregrafiile impresionante ale suporterilor. Hai Dinamo! Hai România!”, a declarat Adrian Mutu pentru site-ul oficial al clubului” au scris dinamoviștii pe site-ul oficial.

Citește și:

VIDEO Nemec, erou în Slovacia! Vezi ce a reușit

-->
Previous VIDEO Nemec, erou în Slovacia! Vezi ce a reușit
Next A apărut o nouă variantă. Ce spune despre venirea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *