OFICIAL Jucători testați pozitiv la Dinamo: ”Nu se va juca”


Dinamo pare blestemată. După ce un caz al magazionerului testat pozitiv la un prim test, dar după ieșit negativ la celelalte, înaintea meciului cu Chindia, acum 6 jucători din lot au ieșit la test că sunt infectați cu COVID-19. Justin Ștefan a lămurit situația și ce se va întâmpla mai departe.

”Am fost informați în urmă cu puțin timp de cei de la Dinamo că există 6 jucători depistați pozitiv la ultimul test. Aceștia au intrat în izolare, iar restul au plecat acasă. Toți cei 6 jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică.

În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceștia vor rămâne izolați, iar ceilalți jucători din lot urmează să fie retestați peste 5 zile. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm”, a declarat secretarul general al LPF pentru GSP.RO.

Cei 6 jucători care au fost testați pozitiv intră în izolare, în timp ce ceilalți jucători urmează să meargă acasă și să fie retestați peste cinci zile. Cei de la Dinamo au anunțat deja DSP cu privire la apariția cazurilor de COVID-19 din lot.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Farmecul unei șuri vechi transformate în restaurant

Previous Noi probleme pentru Dinamo. Mutarea lui Dusan Uhrin EXCLUSIV
Next Doar doi jucători au simptome. Detalii de la Dinamo EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *