OFICIAL Galeria a devenit acționar la Dinamo! Va avea dublu față de Cornel Dinu


Subiectul zilei de ieri la Dinamo a fost legat de divergențele dintre Asociația ”Dinamoviști pentru Dinamo” și o parte din Peluza Cătălin Hîldan care vrea să capete statut juridic sub aceeași denumire. Astăzi, Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan” anunță lansarea proiectului de socios DDB (Doar Dinamo București), dar mai ales intrarea în rândul acționarilor clubului! Asociația PCH va deține 0,0609% din acțiuni, dublu cât are Cornel Dinu! . Iată comunicatul celor din PCH:
”În ultimii doi ani de zile am lucrat îndeaproape cu SD Europe (http://www.sdeurope.eu) – organizație afiliată UEFA – pentru a pune la punct acest proiect ambițios. Astfel, asociația noastră va beneficia în continuare de expertiza europeană dobândită de Supporters Direct în proiecte similare. Pentru că suntem cei care am făcut tot posibilul ca Dinamo să reziste; pentru că mereu am preferat faptele concrete, anunțăm acum, când suntem cu totul pregătiți, demararea Proiectului DDB. Așadar, pe lângă suportul moral, de acum orice suporter va avea posibilitatea să ajute și financiar echipa Dinamo. Astfel, au fost depuse documentele necesare pentru a formaliza negocierile purtate cu clubul în ultimii ani:
– Asociația „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo” va deveni acționar al clubului Dinamo;
– Asociația „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo” va deține un loc în Consiliul de Administrație al clubului;
– Acest proiect va fi condus de un Board format din dinamoviști foarte cunoscuți, care au dobândit experiență și cunoștințe apreciate în domeniilor lor de activitate, oameni cu integritate morală, profesioniști desăvârșiți;
– Nici un membru de galerie nu va face parte din Board sau din Consiliul de Administrație al FCD;
– PCH doar inițiază și susține acest proiect, nu îl va și conduce”.
Numele persoanelor desemnate în Board precum și mai multe informații vor fi prezentate la conferința de presă ce va urma, la sediul Asociației ”Peluza Cătălin Hîldan Dinamo”.

-->
Previous Dragoste de Dinamo! Ce-ar face Nistor dacă ar avea bani mulți
Next Clubul confirmă DECIZIA ISTORICĂ! Și motivează gestul suporterilor acționari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *