OFICIAL | Gabriel Glăvan a semnat cu Dinamo


OFICIAL – GABRIEL GLĂVAN A SEMNAT CU DINAMO
Gabriel Glăvan a oferit primele declarații după semnarea contractului cu Dinamo 1948 București, exclusiv colaboratorului social media Andrei Bendeac de la Dinamo 1948 București.

(AB – Andrei Bendeac, GG – Gabriel Glăvan)

AB: Bine ai venit la Dinamo! În mod oficial. Toți te cunoaștem de ceva vreme, tu fiind o prezență constantă în cadrul clubului. Cum te simți acum, la numirea oficială?

GG: E greu de descris exact sentimentul. Pe o parte, pare a fi un sentiment de confirmare a unei colaborări pe care deja o am de ceva timp cu toți cei care sunt în cadrul clubui. Pe altă parte e sentimentul unui vis devenit realitate. Sunt 20 de ani de când am început acest drum al educației în domeniu. 20 de ani de speranță și încredere că, la un moment dat, voi ajunge în poziția în care sunt azi, la clubul meu de suflet. Probabil, l-am facut extrem de fericit pe Gabi, cel de la 15 ani, care a început acest drum.

AB: Ce planuri ai pentru sezonul competițional 2023-24 din Superliga?

GG: Planurile pentru acest sezon sunt de a forma, împreună cu toți colegii mei din club, un ambient de performanță, în care toată lumea să simtă că au un suport real în ceea ce privește departamentul sportiv. Sigur, ne dorim o performanță cât mai bună din punct de vedere competițional, dar cred că este nevoie de ceva timp pentru a funcționa la capacitate maximă.

AB: Ce obiective ți-ai setat, din punct de vedere sportiv, pentru viitorul apropiat, dar și pe o perioadă de mai mulți ani?

GG: Cred că succesul în următorul an va putea fi definit de cultura organizațională pe care o vom defini. Îmi doresc dezvoltarea departamentului pe anumite principii, de educație, comunicare, colaborare, respect pentru meserie si susținere. Punctual, îmi doresc dezvoltarea a cinci departamente: scouting, analiză video, analiză de date, dezvoltare jucători și performanță. Probabil departamentul de scouting deja funcționează, în mod neoficial, pentru că asta a fost aria mea de expertiză principală, alături de analiză, dar există nevoia, în cadrul unui club, de a acorda o atenție sporită și altor factori ce țin de dezvoltare.

AB: Ce mesaj ai pentru suporterii dinamoviști?

GG: Știu cât de important este acest club pentru suporteri. Acești oameni au făcut niște eforturi foarte mari pentru echipă, au format o comunitate unică în România. Plecând de la coregrafiile minunate, până la suportul financiar acordat clubului, s-au ridicat la un nivel care obligă partea sportivă să se dezvolte în așa fel încât să oferim niște motive de bucurie pe care le merită. Lucrurile au nevoie de timp, dar, cu pașii corecți, vom ajunge, din nou, acolo unde am mai fost și vom mai fi.

Citește și:

Gașca Zurli, pentru prima dată în Bulgaria

Previous Dinamo îl dorește pe Dennis Politic
Next Andrei Mărginean, dorit și el de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *