Oficial: „Este ultimul meci, 100%”


CS Dinamo și Ghiroda au disputat ultimul meci oficial pe celebra arenă din „Ștefan cel Mare” într-o zi caniculară de vară. Echipa roș-albă condusă de Bratu și Dănciulescu a câștigat categoric, cu scorul de 3-1, fiind acum la un singur pas de o promovare surprinzătoare în divizia secundă a fotbalului românesc.

Doar câteva sute de spectatori au dorit să fie prezenți la ultimul meci din „Groapă”, iar în Peluza Cătălin Hîldan, care era plină la derby-urile cu FCSB, Rapid și la marile meciuri europene, au fost doar șase spectatori.

Prezent alături de Ionuț Lupescu la duelul dintre CS Dinamo și Ghiroda, președintele Ionuț Popa a subliniat că demolarea arenei din „Ștefan cel Mare” este o chestiune de zile. Noul stadion ar urma să aibă o capacitate de aproximativ 25.000 de locuri, cu 10.000 mai mult decât arena pe care s-a jucat ultimul meci miercuri.

„Este oficial ultimul meci, 100%. Deja am transmis colegilor să dezmembrăm ușor-ușor anumite elemente. Am avut o discuție și cu domnul Badea, l-am rugat să-și demonteze tribuna oficială. Mi-a confirmat că în două săptămâni îmi va indica societatea care va veni să demonteze și le va duce în Tei.

CNI va publica licitația în curând. E o licitație cu trei capete. Iar dacă totul merge bine, trebuie să nu mai aibă impedimente. Va fi o demolare parțială în primă fază pe o anumită latură. Noi vom începe atipic, cu o construcție, nu cu o demolare completă. Nu este un stadion ușor, este destul de complicat la caietul de sarcini. Deci, un pic mai complicat.

Eu așa spun, așa o simt (n.n. că vor intra buldozerele). Sunt niște termene legale pe care trebuie să le îndeplinim. Rămân la concluzia că este ultimul meci care se joacă pe acest stadion”, a spus Ionuț Popa, la emisiunea „Exclusiv Dinamo”.

Citește și:

Sora lui Babasha după hate-ul de la concertul Coldplay: „Voi ce-ați realizat în viață?!”

Previous Continuă transferurile la Dinamo: „Mâine”
Next Transferul numărul 3: un portar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *