OFICIAL Dinamo, magnifică pe final de mercato!


Spaniolii dau lovitura pe final de mercato! Rufo Collado s-a folosit de relația pe care o are cu Pere Guardiola și a reușit un transfer de marcă în Ștefan cel Mare.

OFICIAL. Aleix Garcia Serrano, de la Manchester City la Dinamo București

Manchester City și Dinamo București au ajuns la un acord în această seară pentru transferul definitiv al mijlocașului spaniol Aleix Garcia Serrano (23 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare.
Transferat de la Villarreal CF la Manchester City în vara anului 2015, Aleix Garcia Serrano a evoluat în carieră pentru Manchester City U23, Manchester City și apoi, sub formă de împrumut, pentru Girona (Spania) și Mouscron (Belgia).
Bine ai venit la Dinamo București, Aleix Garcia Serrano!

23 de meciuri și 5 goluri a adunat Aleix Garcia Serrano, sezonul trecut, pentru Mouscron în prima ligă a campionatului din Belgia. A mai jucat două meciuri în Cupa Belgiei.

Aleix Garcia Serrano a fost împrumutat la Girona în perioada 1 august 2017-30 iunie 2019 și a adunat 51 de meciuri și 3 goluri în La Liga, în două sezoane competiționale. Noul mijlocaș este originar din zonă, fiind născut pe 28 iunie 1997, la Ulldecona, în Catalonia.

9 partide a jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru „cetățenii” lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.

14 meciuri are Aleix Garcia Serrano la loturile naționale de juniori ale Spaniei: două la Spania U16, 9/1 la Spania U17, 2/2 la Spania U18 și unul la Spania U21.

Citește și:

Negoită iese la atac: „Uitați-vă”

-->
Previous OFICIAL Un fundaș central a semnat cu Dinamo
Next Negoită iese la atac: "Uitați-vă"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.