OFICIAL Dinamo are un alt acționar majoritar


Problemele nu se mai termină pentru Dinamo. După demisia lui Stoican, revenirea la echipă, și apoi din nou plecarea acestuia, dar aducerea lui Uhrin, o altă veste vine în seara aceasta.

Dinamo are un nou acționar majoritar, iar acela este Dorin Șerdean. Informația este oferită de Playsport.

Firma Lotus, deținută în trecut de Pablo Cortacero, a fost preluată oficial de Dorin Șerdean și înregistrată la Registrul Comerțului.

Pleacă și Mureșan

Iuliu Mureșan și-a anunțat plecarea de la Dinamo, în ziua în care clubul din Ștefan cel Mare a fost cuprins de un haos total.

Mureșan a fost dezamăgit de faptul că Flavius Stoican a fost îndepărtat de pe banca tehnică și, fără voia sa, a fost adus în loc Dușan Uhrin. Iar vestea că Dorin Șerdean a preluat oficial pachetul majoritar de acțiuni al clubului i-a pus capac lui Iuliu Mureșan. În acest context, el a ales să plece de la echipă și o lasă pe Dinamo fără administrator special.

„Nici pe Bonetti, nici pe Rednic nu i-am adus eu. Probabil că PCH l-a adus pe Bonetti, iar de Rednic eu am aflat din presă. De-acum, dacă nu decid eu, voi pleca!”, amenința Iuliu Mureșan, la finalul anului trecut.

Citește și:

-->
Previous Episod neașteptat din mandatul lui Rednic
Next Rednic a vrut să cumpere clubul cu Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.