OFICIAL Dinamo are un alt acționar majoritar


-->
Problemele nu se mai termină pentru Dinamo. După demisia lui Stoican, revenirea la echipă, și apoi din nou plecarea acestuia, dar aducerea lui Uhrin, o altă veste vine în seara aceasta.

Dinamo are un nou acționar majoritar, iar acela este Dorin Șerdean. Informația este oferită de Playsport.

Firma Lotus, deținută în trecut de Pablo Cortacero, a fost preluată oficial de Dorin Șerdean și înregistrată la Registrul Comerțului.

Pleacă și Mureșan

Iuliu Mureșan și-a anunțat plecarea de la Dinamo, în ziua în care clubul din Ștefan cel Mare a fost cuprins de un haos total.

Mureșan a fost dezamăgit de faptul că Flavius Stoican a fost îndepărtat de pe banca tehnică și, fără voia sa, a fost adus în loc Dușan Uhrin. Iar vestea că Dorin Șerdean a preluat oficial pachetul majoritar de acțiuni al clubului i-a pus capac lui Iuliu Mureșan. În acest context, el a ales să plece de la echipă și o lasă pe Dinamo fără administrator special.

„Nici pe Bonetti, nici pe Rednic nu i-am adus eu. Probabil că PCH l-a adus pe Bonetti, iar de Rednic eu am aflat din presă. De-acum, dacă nu decid eu, voi pleca!”, amenința Iuliu Mureșan, la finalul anului trecut.

Citește și:

Previous Episod neașteptat din mandatul lui Rednic
Next Rednic a vrut să cumpere clubul cu Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *