--> -->

OFICIAL Dinamo a stabilit unde joacă în următorul sezon


-->

Dinami intră în era spaniolă și așa cum doardinamo.ro a anunțat în exclusivitate, meciurile nu se vor mai juca pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Site-ul nostru v-a dezvăluit acum o săptămână că planul ibericilor este să se joace toate meciurile pe Arena Națională, iar atunci când cel mai mare stadion al țării nu va fi disponibil, să joace pe Arcul de Triumf, care va fi gata în aproximativ 2 luni.

„Dinamo București pe Arena Națională în noul sezon competițional

București, 17 august 2020. Noul acționar majoritar al clubului Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, că meciurile echipei noastre vor fi programate pe Arena Națională în sezonul competițional 2020-2021.

Dinamo București va juca în prima etapă a noului sezon competițional cu Hermannstadt, pe teren propriu, partida fiind programată luni, 24 august (ora 21:00), fără spectatori, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

TOȚI PENTRU DINAMO!”, este anunțul făcut de site-ul oficial.

„Bogdan Bălănescu a făcut deja cererea către Primărie pentru ca Dinamo să dispute meciurile pe Arena Națională”, a declarat Ioan Mărginean la Pro X.

Ioan Mărginean este dorit de spanioli în funcția pe care o deține Bălănescu în momentul de față, dar actualul conducător încearcă să rămână la Dinamo, mai ales acum când s-a preluat clubul de un finanțator care are bani.

Previous Dumitru Dragomir îi ia tare pe spanioli: ”Au făcut o mare greșeală”
Next Veste imensă pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *