OFICIAL Dinamo a reziliat cu un fotbalist care avea 9000 de euro lunar


Dinamo a reușit astăzi să rezilieze cu unul dintre jucătorii pe care Mircea Rednic nu mai avea de gând să se bazeze în 2019 și care avea 9000 de euro salariu lunar. Anunțul oficial al clubului:

”FC Dinamo București și fundașul central grec Georgios Katsikas au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Transferat la Dinamo în vara anului 2017, Katsikas a jucat 45 de meciuri în tricoul alb-roșu, în toate competițiile (Liga 1, Cupa României și Europa League), marcând trei goluri în campionatul trecut.
Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Georgios Katsikas succes în carieră!

3 goluri a marcat Katsikas pentru Dinamo, toate în campionatul trecut, în partidele cu Juventus București (2) și FC Voluntari. În tricoul alb-roșu a jucat 41 de partide în campionat, două în Cupa României și două în Europa League, în dubla întâlnire cu Athletic Bilbao.

29 de ani va împlini Katsikas peste câteva luni. Născut pe 14 iunie 1990, la Salonic, Giorgos Katsikas a adunat cinci selecții pentru echipa națională sub 21 de ani a Greciei și patru convocări pentru reprezentativa U19 a țării sale.

6 este numărul echipelor la care a evoluat Katsikas în carieră: Iraklis Salonic, Olympiakos Volos, PAOK Salonic (toate din Grecia), Twente (Olanda), Esbjerg (Danemarca) și Dinamo București.”

Citește și:

Visul lui Rednic: ”Asta vreau eu”

-->
Previous Ce se întâmplă cu transferul lui Lorenzo Gonnelli
Next U Cluj a mai luat astăzi un dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *