OFICIAL Dinamo a mai înregimentat astăzi un fotbalist


Dinamo deja și-a obișnuit suporterii să nu aibă așteptări prea mari în ceea ce privește transferurile, dar fotbalistul care a semnat astăzi este văzut o mare speranță pentru linia de fund a ”câinilor”. Abia astăzi au oficializat transferul lui Marco Ehmann (18 ani), fotbalistul cu dublă naţionalitate, germană şi română, care evoluează pentru naţionala U19 a României.

”FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial transferul internaţionalului Marco Ehmann (18 ani) la clubul din Ştefan cel Mare. Fundaş central, cu dublă cetăţenie, română şi germană, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen şi a mai evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018).

Intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica, Marco Ehmann a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2024.

9 selecţii a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României. A evoluat în această săptămână pentru echipa naţională sub 19 ani a României în meciurile amicale cu Israel, disputate la Mogoşoaia.

20 de partide a jucat Marco Ehman, sezonul trecut, pentru Karlsruher în Bundesliga U19.

2000 este anul naşterii lui Marco Ehmann. Noul jucător dinamovist a împlinit, pe 3 august, 18 ani.

5 este numărul oficial de joc al lui Marco Ehmann pentru sezonul competiţional 2018-2019″, se arată în comunicatul clubului din „Ştefan cel Mare”, se arată pe site-ul oficial al clubului, fcdinamo.ro.

Citește și:

Dinamo are de astăzi un nou sponsor. Câți bani va primi

Previous Tupeul l-a costat pe Torje. Ce se întâmplă cu fostul mijlocaș al lui Dinamo
Next Dinamo are de astăzi un nou sponsor. Câți bani va primi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *