OFICIAL Dinamo a bifat un nou transfer


Joseph Akpala a semnat astăzi Dinamo București și va purta numărul 9, unul cu greutate în Stefan cel Mare. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina grupării.

București, 7 aprilie 2021. Atacantul nigerian Joseph Eneojo Akpala, ultima oară la Oestende, în prima ligă a campionatului belgian, a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae.

Născut pe 24 august 1986, Akpala a început fotbalul la Bendel United (Nigeria), a jucat în țara sa natală pentru Bendel Insurance și a mai evoluat în carieră pentru Charleroi și Club Brugge (Belgia), Werder Bremen (Germania), Karabükspor (Turcia), Oostende (Belgia) și Al-Faisaly (Arabia Saudită).

168 de meciuri / 56 de goluri pentru Club Brugge, 104 / 21 pentru Oestende, 64 / 27 pentru Charleroi, 47 / 11 pentru Karabükspor, 21 / 1 pentru Werder Bremen și 14 / 2 pentru Al-Faisaly a adunat Akpala în carieră.

7 meciuri a jucat Akpala pentru Oestene, sezonul trecut, 6 în campionat și unul în Cupa Belgiei. A înscris un gol în partida Oestende vs Anderlecht 3-2.

7 selecții și o reușită pentru prima reprezentativă a Nigeriei, 23 de meciuri și 10 goluri pentru Nigeria U20 are Akpala.

9 va fi numărul oficial de joc al lui Akpala la Dinamo București, purtat în acest sezon de Magaye Gueye, suspendat provizoriu de Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD).
Akpala a efectuat vizita medicală și a intrat în programul de pregătire al echipei noastre, stabilit de antrenorul Gheorghe Mulțescu în cantonamentul de la Săftica.

Citește și:

Reguli pentru românii care merg la mare de Paște și de 1 Mai: ”Nu negociem legea”

-->
Previous Badea chiar ajută Dinamo: "Până în 2022"
Next Ștefan Radu, gest magic: ”Jos pălăria”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *