OFICIAL Contra, prima variantă. Fostul selecționer a dat răspunsul


Cosmin Contra a vorbit astăzi despre posibilitatea de a se întoarce la Dinamo și de a fi noul antrenor al ”câinilor” după ce spaniolii au preluat echipa.

”Deocamdată nu e nicio șansă să revin. Atâta timp cât nu există o ofertă, nu pot să spun că există șanse. Până astăzi, nu am avut o ofertă prin care să se spună că mă doresc la Dinamo. Au fost ceva discuții în urmă cu o lună și jumătate, iar eu le-am spus că dacă preiau Dinamo și sunt serioși eu sunt dispus să discut cu ei. Eu știu că ei își doresc un club serios, dacă sunt serioși și chiar vor să facă treabă, atunci e interesant să poți să faci un proiect de la zero cu niște oameni care pot face performanță.

Eu cred că suporterii sunt lângă echipă și au demonstrat în ultimii doi ani că adevărații suporteri se văd la greu, nu când lucrurile sunt pe un făgaș normal. Suporterii lui Dinamo pentru mine au fost niște eroi în ultii doi ani, în felul în care s-au mobilizat, în felul în care au ajutat echipa, pentru că au înțeles că acest ajutor este mai important ca niciodată.Este un moment istoric și proiectul pe care îl vor (n.r. investitorii) la Dinamo va fi unul extraordinar.

Trebuie să fie organizați. Nu vor fi probleme de ordin financiar, din ce știu eu. În primul an proiectul sportiv nu va fi la nivelul acestui club, pentru că e foarte greu acum, nu e ușor să aduci 10-15 jucători să îi integrezi în tot ceea ce înseamnă Dinamo, să închegi o echipă care să aibă rezultate. ”, a spus Cosmin Contra, la ProSport Live.

Previous Primii doi jucători pe care vor să-i aducă spaniolii sunt români EXCLUSIV
Next Dorin Șerdean, detalii despre antrenor, Mulțescu, Danciu și strategia lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *