OFICIAL. Cine pleacă de la Dinamo


Dinamo – Chindia 1-0 | Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, a anunțat la final că Steliano Filip (27 de ani, fundaș stânga) și Cosmin Matei (30, mijlocaș) nu vor mai juca la Dinamo în mandatul lui. Cei doi erau deja excluși de la antrenamente.

„E o victorie meritată, muncită. Am avut și noroc, ei au ratat un penalty. Țipam degeaba la penalty-ul lor, am protestat, dar de fapt a fost penalty, am văzut după. Brigadă de Champions League, ce vrei? (n.r. – râde). Acum zâmbesc, că am câștigat. Vreau să-mi felicit jucătorii”, a declarat Rednic, care a făcut apoi două anunțuri importante.

Atacanții Tomas Vestenicky (25 de ani) și Marko Nunic (28), ambii veniți în mandatul lui, vor primi mâine un răspuns din partea clubului legat de viitorul lor în Ștefan cel Mare.

„Mâine o să le dăm un răspuns lui Tomas și Nunic, dar vor mai avea două meciuri să demonstreze ce pot. E greu, e o situație delicată. Sunt jucători care n-au avut timp, nici n-au fost rezultate”.

De asemenea, „Puriul” a decis să renunțe definitiv la Filip și Matei: „Regret că nu i-am exclus mai devreme pe Filip și Matei, dar nu doar pe ei, mai sunt. Îmi spuneau că n-au nimic cu mine, dar prestațiile lor nu m-au convins. Nu mai au nicio șansă. Matei își va rezilia mâine contractul, Filip a cerut să-și primească salariul până în vară. Din momentul ăsta vreau să pierd pe mâna mea, dacă pierd”.

Citește și:

Dinamo este dorită în Liga 1 și de marii rivali

-->
Previous Cornel Dinu se ia de Mircea Rednic: „N-are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo”
Next Acuze dure și amenințări după meciul cu Chindia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *