OFICIAL Ce spune Claudiu Niculescu despre proiectul New Dinamo


De fiecare dată când nu a mers bine echipa din Ștefan cel Mare s-a vorbit despre proiectul New Dinamo, unul prin care formația își promovează jucătorii din propria pepinieră și ajunge în câțiva ani la rezultate importante. Florin Bratu a încercat asta sezonul trecut, când a terminat pe primul loc în play-out, dar în acest sezon s-a renunțat la strategie. Claudiu Niculescu și-a propus să ia măcar un trofeu în acest sezon și recunoaște care va fi politica sa.

”Am băgat cinci tineri cu Brăila, nu ați văzut? Dar stați să mă așez bine. Normal că mă bazez și pe tineri dar noi trebuie să depășim perioada aceasta. O să încerc să găsesc cele mai echilibrate formule pentru că pe mine mă interesează în primul rând rezultatele. Sper să depășim această perioadă și mă bazez pe toți jucătorii pe care îi am în lot, nu numai pe tineri.

hotel iceberg balcic-->

Îmi doresc enorm să câștig un trofeu cu Dinamo. Pentru noi aceste două obiective pe care le avem în acest moment pe care mi le-am propus și eu, și jucătorii, este acest obiectiv îndrăzneț, dar realizabil, să câștigăm Cupa României pentru că asta ne-ar duce în cupele europene, dar și să accedem în play-off. E mult de muncă și e mult până departe, dar am mare încredere că vom reuși să îndeplinim cele două obiective”, a declarat Claudiu Niculescu.

Citește și:

Dan Nistor este dorit de o echipă PUTERNICĂ financiar. Mai prelungește cu Dinamo?

Previous ACUZAȚII GRAVE Ce s-ar fi întâmplat la transferul lui May Mahlangu la Ludogorets
Next Dan Nistor este dorit de o echipă PUTERNICĂ financiar. Mai prelungește cu Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *