OFICIAL Când va începe demolarea arenei Dinamo


-->
Demolarea stadionul Dinamo va începe în primăvară, a anunțat astăzi Răzvan Zăvăleanu la emisiunea Radio Dinamo1948.

„Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar în opinia dumnealui în primăvară vor intra buldozerele. Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuții să vedem unde ne putem muta”, a declarat Zăvăleanu, la Radio Dinamo.

Conducerea CS Dinamo speră ca până în primăvară să obțină toate autorizaţiile pentru a începe demolarea vechii arene și începerea lucrărilor la noul stadion.

Conform CNI, lucrările la stadionul Dinamo vor dura între 18 și 24 de luni, iar costul investiției se va ridica la aproximativ 90-100 de milioane de euro. Arena ar urma să aibă în jur de 33.000 de locuri.

Viitoarea arenă va fi ridicată pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo. Varianta „Velodrom” era de rezervă și au fost piedici de la bun început. Vecinii aflați în zona „Velodromului” din Ștefan cel Mare au deschis acțiuni în instanță, în momentul când s-a pus problema construirii noii arene acolo, reclamând diverse lucruri.

Din informațiile GSP.RO, din ceea ce estimează și ministerul, până la finalul lui 2021 ar trebuie să se atribuie lucrarea, pentru ca din 2022 să înceapă munca practică a ridicării noii arene.

Citește și:

Propunere pentru Bonetti: ”Îi trimit două poze să mă legitimeze. Lucrează bine, dar trebuie să și mai bată pe cineva”

Previous Răzvan Zăvăleanu: „Am avut deja discuții cu 4 investitori”
Next Ionuț Negoiță nu neagă o nouă implicare la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *