OFICIAL. Antrenor nou: „Este o onoare”


Așa cum presa a anunțat în urmă cu câteva săptămâni, Javi Pasqual va fi noul antrenor al echipei de handbal Dinamo București.

Astăzi a venit și comunicatul oficial.

OFICIAL: XAVI PASCUAL este noul antrenor al echipei de handbal Dinamo. Tehnician de talie mondială, Pasqui a câștigat tot ce se putea câștiga cu FC Barcelona. PRIMA DECLARAȚIE: mesaj emoționant pentru Javi Humet!

Clubul Sportiv Dinamo aduce pe banca tehnică a echipei de handbal unul dintre cei mai valoroși antrenori din lume. Xavier Pascual (53 de ani) va antrena campioana României în următorii trei ani.
Fost selecționer al naționalei României între 2016-2018, Pasqui are în spate o carieră fabuloasă, derulată integral la gigantul FC Barcelona, cu care a câștigat tot ce se putea câștiga.

Declarație Xavi Pascual:

”Este o onoare pentru mine să mă întorc ca antrenor în România. Dinamo m-a dorit foarte mult și vreau să mulțumesc clubului pentru efortul depus pentru a mă avea pe banca tehnică în sezonul următor.

Pentru mine este o mare provocare și sper că această colaborare să fie de lungă durată și de mare succes. Aș dori, de asemenea, să îi trimit cele mai bune urări lui Javi Humet în aceste momente dificile pentru el. Am fost foarte impresionat de modul în care fanii dinamoviști l-au susținut în acele momente dificile.

HAI DINAMO !!!”, a fost mesajul transmis de către noul antrenor al „dulăilor”.

Citește și:

Ante Puljic, descumpănit: ”Euforia a trecut”

-->
Previous Dorinel Munteanu: „Am vorbit cu cineva din DDB”
Next Isma Lopez a reclamat-o și el pe Dinamo la FIFA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *